МОЛИМ ВИ, ПРОЧЕТЕТЕ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ДОЛУ ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ФЕСТИВАЛА. С ПОДАВАНЕТО НА ЗЯВКА СЕ СЧИТА, ЧЕ СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ И СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА ГИ СПАЗВАТЕ.

Общи условия :

 

 1. Фестивалът има конкурсен характер. Групите се оценяват от квалифицирано жури съгласно поставените критерии. Класирането не подлежи на обжалване и промяна.
 2. Право на участие имат всички танцови клубове, студиа, колективи, школи, които изучават български народни хора.
 3. Музикалният съпровод е по избор на участниците, които носят отговорност за авторските права.
 4. Участниците се задължават да поемат всички свои разходи по предвижване, разходи за паркинг, винетни такси, разходи за престой, командировъчни, глоби както и всички разходи от личен характер.
 5. Организаторите НЕ носят отговорност при евентуални контузии и злополуки на участниците.
 6. Ръководителите на групите носят отговорност за поведението и действията на своите танцьори и придружители по време на целия фестивал.
 7. Организаторите не носят отговорност за костюмите, реквизита и личните вещи на участниците и гостите на фестивала.
 8. Настаняването на участниците в хотелска база става само при предварителна резервация.
 9. Участниците имат право на преференциални цени за нощувка в посочените в сайта хотели в рамките на фестивала. Организаторите не носят отговорност за поставените от страна на хотелите условия и цени.
 10. Организаторите предлагат галавечеря, за която участниците и техните придружители ПРЕДВАРИТЕЛНО подават заявка и заплащат куверт.
 11. Организаторите НЕ поемат допълнителни разходи направени от участниците в галавечерята. Всяка консумация извън куверта се заплаща самостоятелно.
 12. Организаторите си запазват правото на промяна в програмата, за която участниците ще бъдат своевременно уведомени.
 13. Организаторите на фестивала си запазват правото да записват, издават снимкови албуми или други печатни и дигитални материали и да ги разпространяват с некомерсиална цел.